Aansluiten bij de Marekerk

Voel je je thuis in de Marekerk?

Kennismaken

Er zijn verschillende activiteiten voor mensen die zich bij onze gemeente willen aansluiten. Er is een speciaal team dat je alles kan vertellen over de wijkgemeente, de zondagse kerkdiensten en andere activiteiten. We kunnen zonder enige verplichting bij je op bezoek komen, of je kunt een gesprek hebben met een ouderling of de wijkpredikant. Ook zijn er een aantal keer per jaar welkomstavonden. Meer informatie: .

Inschrijven

Wil je je bij de gemeente aansluiten? Dan kun je je inschrijven. Het maakt niet uit waar je woont, of dat nu in een andere Leidse wijk is of buiten de stad. Omdat de Marekerk een heel eigen positie heeft binnen de Protestantse Gemeente Leiden, is iedereen welkom.
Neem voor inschrijving of meer informatie contact op met .

Registreren

Je kunt je ook alleen laten registreren als iemand die zich betrokken voelt bij de Marekerk en op de hoogte gehouden wil worden. Dit kan naast een lidmaatschap van een andere wijkgemeente.
Dat kun je doen (als je nog niet kunt inloggen) door bovenin het scherm te klikken op Mijn Marekerk en vervolgens onder het kopje Blijf op de hoogte via de button een registratie aan te vragen. Die aanvraag wordt dan in behandeling genomen.