FAQ's


 • Als je worstelt met vragen over het leven en over geloofskwesties dan kan ik me dat best voorstellen. Er gebeuren ook zoveel dingen in ons leven die we niet begrijpen en waar we antwoorden op zoeken.

  Wij willen hier geen eenvoudige, kant-en-klaar antwoorden opsommen, geen dooddoeners. Wij zijn ook op zoek. Gelukkig vinden we een heleboel bemoediging in de Bijbel, en daaruit putten we moed en hoop om ondanks onze twijfels en vragen toch door te kunnen gaan.

  Tijdens de kerkdiensten op zondag spreekt de dominee vaak over onderwerpen die ons dagelijks leven raken. Een paar van die preken hebben we wat ingekort op deze site verzameld. Je kunt ze vinden in het menu Kerkdiensten > Preken

  Als je graag in contact wil komen met mensen bij jou in de buurt die het fijn vinden om met je te praten over het geloof en over de vragen die jou bezighouden, dan kan je ook zoeken op de site van Alpha Nederland.

  Ik hoop dat ik je hiermee een beetje heb geholpen om verder te komen op jouw levensweg.

  Wil je persoonlijk contact met iemand van onze kerk, stuur dan een mailtje aan marekerk@gmail.com of bel met 071-8876957