Zendingswerk

ogen en oren - in gesprek met het hart

Wij voelen ons verbonden met Gods wereldwijde kerk. Zo zijn er vanuit de Marekerk in het verleden diverse gemeenteleden en gezinnen uitgezonden naar andere plekken in de wereld.

Gerdine Baaij is zendingswerker bij Operatie Mobilisatie

Sinds december 2016 werk ik voor Operatie Mobilisatie als OM Arts Developer NL. Operatie Mobilisatie is een wereldwijde zendingsorganisatie die op vele verschillende manieren de minst bereikten wil bereiken met het evangelie. Een van de onderdelen van OM is de tak OM Arts. OM Arts rust kunstenaars toe en zendt hen uit om met hun gaven en talenten mensen in aanraking te brengen met het evangelie. In Nederland is deze tak van OM nog niet vorm gegeven. Het is mijn opdracht om te onderzoeken hoe OM Arts kan bijdragen in zendingsprojecten in Nederland en OM Arts vorm te geven binnen OM Nederland. Een mooie opdracht waarin ik mijn passies en talenten mag gebruiken in Gods Koninkrijk.

In maart 2017 ben ik uitgezonden vanuit de Marekerk in Leiden. Ik blijf in Leiden wonen en blijf binnen deze gemeente ook betrokken bij de organisatie van kunstexposities.

Op mijn website kunt u meer lezen over hoe ik op deze plek terecht ben gekomen en meer achtergrond informatie over de organisatie Operatie Mobilisatie: https://gerdineomarts.wordpress.com
Ik houd u op de hoogte van mijn werk via: www.facebook.com/GerdineOMArts
Voor mijn werk ben ik afhankelijk van giften. Wilt u mijn werk ondersteunen dan kan dit via de website.

Familie Kieviet zijn zendelingen bij Wycliffe Bijbelvertalers

Familie Kieviet heeft lange tijd in Polynesië gewerkt en werkt momenteel vanuit Nederland aan bijbelvertalingen in talen zonder bijbel. Lees meer hierover