Kinderen

Kindernevendienst

Voor kinderen uit de Marekerk is er op zondag kindernevendienst. Na het kindermoment tijdens de ochtenddienst mogen de kinderen naar de kindernevendienst in het Marehuis.
De kindernevendienst is er in 3 groepen (in de zomervakantie twee groepen):

  • Onderbouw (groep 1 en 2 basisschool)
  • Middenbouw (groep 3, 4 en 5 basisschool)
  • Bovenbouw (groep 6, 7 en 8 basisschool)

Basiscatechese

Alle kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom op de basiscatechese, eens per twee weken op vrijdagavond in het Marehuis. Zij leren daar meer over het geloof in God, de Bijbel en de kerk. De avonden duren van 19.00-20.15 uur.

Koningclub

Op woensdagmiddag is er twee keer per maand een kinderclub in het gebouw van speeltuinvereniging ‘Noorderkwartier’. Van 13.30-15.00 uur doen we spelletjes en horen we een Bijbelverhaal. Alle buurtkinderen zijn welkom! Meer informatie: Huibke ten Hove, 071-8876957.

Kinderkoor Marekidz

Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom op kinderkoor Marekidz. Om de week op de vrijdagavond van 18.00-18.45 uur repeteert Marekidz in het Marehuis, onder begeleiding van dirigente Mariska Wesselo. Regelmatig treedt Marekidz op in diensten van de Marekerk. Kom gerust een keer kijken, of stuur voor meer informatie een mailtje naar marekidzkinderkoor@gmail.com