Jongeren

Tienerclub TOV1 en TOV2

Om de week op vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur is er club. Het eerste uur behandelen we met elkaar een inhoudelijk thema, daarna gaan we nog iets ontspannends doen en als afsluiting is er drinken en chips. Op deze club gaan gezelligheid en een serieus gesprek over het geloof samen en er zijn ook ontspannende activiteiten. Er is tijd voor chips en fris. TOV plaats in de Regenboogkerk, TOV1 is voor jongeren in de eerste en tweede klas en TOV2 is voor de jongeren in de derde en vierde klas. Jaarlijkse hoogtepunten zijn het kamp in april en de nieuwjaarsborrel. Alle tieners en hun vrienden zijn altijd van harte welkom!

Alex, tieners 16+

Zondagavond, één keer in de twee weken, vanaf 19.30 uur, komen de tieners van Alex (16+) bij elkaar. Elke avond is er iemand anders verantwoordelijk voor de invulling van de avond. Elke avond is daarom anders, van kletsen en spelletjes tot Bijbelstudie en nadenken over een thema. De avonden vinden elke keer bij iemand anders thuis plaats, zodat we een informele sfeer met elkaar hebben. Daarnaast hebben we ook een aantal gezamenlijke avonden met de TOV! Ook kamp en de kerstmaaltijd doen we samen. Iedereen vanaf 16 is van harte welkom!

Tienerkamp

Ieder najaar wordt er een tienerkamp georganiseerd.  Het tienerkamp is bedoeld voor tieners vanaf 12 jaar. Spel en sport worden afgewisseld met programmaonderdelen waarin speciaal aandacht wordt geschonken aan de Bijbelse boodschap. Meer informatie is te verkrijgen bij de leiding van tienerclub TOV.

Jeugddiensten

Speciaal voor jongeren is er 6 keer per jaar een jeugddienst. De dominee bereidt de dienst voor aan de hand van een aansprekend thema. Jongeren spelen een grote rol in de dienst, onder meer in de (minder traditionele) muziek en de schriftlezing.