Op verschillende manieren willen wij vertellen wie Jezus Christus is.

Alphacursus

IS ER MEER?

Is er Meer?
Meer weten over het christelijk geloof? In maart 2018 hopen wij een nieuwe alphacursus te starten. De alphacursus is een laagdrempelige cursus om kennis te maken met het christelijk geloof. De cursus wordt gegeven door een team met leden van de Marekerk, de Herengrachtkerk en de Opstandingskerk. Samen bieden wij, op twee locaties in Leiden, tweemaal per jaar een alphacursus aan. De eerstvolgende cursus start met een introductieavond op woensdag 21 maart om 20.00 uur in De Opstandingskerk, Aerent Bruunstraat 1, Leiden. De avonden daarna (vanaf 28 maart) wordt de cursus op woensdagavond gegeven. De avonden beginnen om 19.00 uur met een maaltijd. Voor meer informatie en opgave kun je bellen: Janny Verweij tel: 06-40225359 of mailen naar: . Meer informatie vind je op www.alphacursusleiden.nl.

Alphadiensten

Naast onze gewone diensten is er eens in de zes weken een Alphadienst. Daar is de uitleg over de Bijbel gericht op mensen die daar nog onbekend mee zijn, en is de muziek minder traditioneel dan in onze gewone diensten. Ook op kerstavond organiseren wij een bijzondere, extra feestelijke dienst. Meer informatie: Jantine Donk, of de website alphadiensten.

Voor kinderen

Twee keer per maand op woensdagmiddag zijn kinderen uit Leiden-Noord van harte welkom in het gebouw van speeltuinvereniging Noorderkwartier aan de Anna van Saksenstraat. De club start om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Hier beginnen we met spelletjes, en daarna horen we een Bijbelverhaal, gaan we zingen en knutselen. Meer informatie: Huibke ten Hove, 071-8876954.

Meer over geloof

Wil je meer lezen over het christelijk geloof? Kijk eens op:
waaromjezus.nl
waaromgeloven.nl