Nieuwsbrieven in de SPAM-box?

Nieuwsbrieven, zoals de Weekbrief, de Mare48 en de Meeleefmail kunnen wel eens in de SPAM-box terechtkomen

Dit bericht is geplaatst op 01-12-2020

Meeleefmail-ontvangers
Enige tijd geleden kregen alle Meeleefmail-ontvangers een bericht van ds. Jacobs m.b.t. de wijziging in de toezending van de Meeleefmail.
Voor hem is deze wijziging een hele verlichting, want door de enorme toename van betrokken mensen (inmiddels ruim 230) die deze e-mails altijd krijgen toegestuurd, werd het een enorme klus om de Meeleefmail telkens te versturen in plukjes van 20 stuks.
Nieuwe belangstellenden in de Meeleefmail kunnen zich rechtstreeks inschrijven op de site, via het menu Contact > Aanmelding Meeleefmail.

Vanaf nu krijgt iedereen de nieuwsbrief 'Meeleefmail' rechtstreeks vanuit 'Mijn Marekerk' toegestuurd, dus vanuit de site. Iedereen die al had ingeschreven is nu ook meteen geregistreerd deelnemer van Mijn Marekerk en kan zelf inloggen op www.marekerk.nl/leden/ Daar vind je vervolgens nog veel meer informatie, die alleen bereikbaar is als je bent ingelogd.

Jouw inloggegevens in de SPAM-box?
De e-mails die vanuit de site worden verstuurd hebben echter soms de afzender no-reply@marekerk.nl Het kan voorkomen dat zo'n mailtje in je SPAM-box of bij de Reclame terecht komt. Kijk daar dus even in om te zien of daar berichten zijn aangekomen van de Marekerk, zoals het mailtje met jouw persoonlijke inloggegevens
Om te voorkomen dat er zo belangrijke informatie aan je aandacht ontsnapt, kan het helpen om in je Adresboek met Contacten een nieuw e-mailadres toe te voegen: no-reply@marekerk.nl, maar ook door rechts te klikken op het mailtje en aan te geven dat dit geen spam is. Dan zou het in de toekomst goed moeten gaan.
NB: Voor een uitgebreide technische uitleg over hoe je dit nog beter instelt in Gmail, klik hier

Veelgestelde vragen
Voor dit soort zaken en andere vragen kan je altijd eerst op de site kijken in het menu Contact > Veelgestelde vragen. En mocht jouw vraag daar niet bij staan, dan kan je ons altijd nog mailen: cbmkapp@gmail.com

het kerk-app-team