Coronamaatregelen Marekerk

Dit bericht is geplaatst op 12-11-2021
Beste gemeenteleden,
De nieuwe coronamaatregelen hebben helaas gevolgen voor onze erediensten. Om voldoende afstand te kunnen garanderen moeten we, met pijn in het hart, het aantal bezoekers beperken. Voor de komende weken hebben we voor de ochtenddiensten een verdeling op achternaam gemaakt. Begint uw achternaam met de letter A tot en met H dan bent deze zondag, 14 november, aan de beurt. Voor de zondagen daarna is de indeling als volgt:
zondag 21 november: I tot en met P
zondag 28 november: R tot en met Z
U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Bij binnenkomst zult een plek aangewezen krijgen door de coördinatoren, te herkennen aan de rode hesjes. Ook bij het verlaten van de kerk zullen de coördinatoren aanwijzingen geven. Voor een goede doorstroming vragen we u om op tijd naar de kerk te komen.
De crèche en de kindernevendiensten gaan gewoon door. Voor de middagdiensten is iedereen welkom.
We hopen dat dit van korte duur is.
Herman ten Hove
Ouderling-scriba