Op zaterdagavond 23 november 2019 verzorgt dominee Jan Andries de Boer een Bløfdienst. Het thema is ‘Welkom thuis’, naar het gelijknamige nummer van Bløf. Het is een kerkdienst waarbij de liederen zijn vervangen door nummers van Bløf, gespeeld door een live band. De dienst is inhoudelijk vormgegeven naar de centrale thema’s in het werk van deze Zeeuwse band: weggaan, jezelf verloren voelen, verlangen naar huis en thuiskomen. Ook in de Bijbel is dit een terugkerend thema. Bløf is geen christelijke band, maar veel van hun teksten hebben wel een religieuze laag. In de dienst vullen de bijbeltekst en de songs elkaar dan ook aan.
Een mooie kans voor mensen die niets met kerkmuziek hebben, om te ervaren hoe actueel en aansprekend Gods woord is! De dienst begint om
19.30 uur in de Hooglandse kerk. Toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten. Klik hier meer informatie.