Voel je je thuis in de Marekerk? Er zijn verschillende activiteiten voor mensen die zich bij onze gemeente willen aansluiten. Er is een speciaal team dat je alles kan vertellen over de wijkgemeente, de zondagse kerkdiensten en andere activiteiten. We kunnen bij je op bezoek komen, of je kunt een gesprek hebben met een ouderling of de wijkpredikant. Ook zijn er een aantal keer per jaar welkomstavonden. Meer informatie: Niels Bakker, .

Wil je je bij de gemeente aansluiten? Dan kun je je inschrijven. Het maakt niet uit waar je woont, of dat nu in een andere Leidse wijk is of buiten de stad. Omdat de Marewijkgemeente een heel eigen positie heeft binnen de Protestantse Gemeente Leiden, is iedereen welkom.

Je kunt je ook alleen laten registreren als iemand die zich betrokken voelt bij de Marewijkgemeente. Dit kan naast een lidmaatschap van een andere wijkgemeente.

Neem voor inschrijven of meer informatie contact op met de scriba ().