Zaterdagmiddagconcerten

Regelmatig organiseert de Marekerk concerten op zaterdagmiddag. De Marekerk is vanaf 13.30 uur open voor bezichtiging geopend. De concerten beginnen om 16.00 uur. De concerten duren ongeveer drie kwartier en zijn toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. De toegang is gratis. Aan de uitgang wordt gecollecteerd.

Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of geef u hieronder op voor de nieuwsbrief of abonneer u via facebook op de facebook-updates.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de muziekcommissie via . De Marekerk wordt regelmatig verhuurd voor concerten. Voor meer informatie over deze concerten klik hier.

Requiem van Mozart in de Marekerk

Zaterdagmiddag 3 november wordt in de Marekerk het Requiem van Mozart uitgevoerd o.l.v. Henk Gijzen.
Het concert begint om 16.00 uur.
Vrije toegang. Deurcollecte na afloop.

Requiem Mozart