Zaterdagmiddagconcerten

Regelmatig organiseert de Marekerk concerten op  zaterdagmiddag. De Marekerk is vanaf 13.30 uur open voor bezichtiging geopend. De concerten beginnen om 16.00 uur. De concerten duren ongeveer drie kwartier en zijn toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. De toegang is gratis. Aan de uitgang wordt gecollecteerd.

Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u via facebook op de facebook-updates.

De Marekerk wordt regelmatig verhuurd voor concerten. Voor meer informatie over deze concerten klik hier.

Zaterdag 29 juli Orgelconcert Geerten van de Wetering

Nederland, Rotterdam, 14 juli 2014. Verkeersleiders op de toren van Rotterdan The Hague Airport. foto: Gerhard van Roon

notenbalk

Op zaterdagmiddag 29 juli geeft Geerten van de Wetering een concert in de Marekerk te Leiden, Lange Mare 48. Het concert begint om 16.00 uur.

Op het programma staan werken van Sweelinck, Bach en Anthon van der Horst. In het kader van 500 jaar reformatie wordt de beroemde orgelbewerking ‘Een vaste Burg is onze God’ van Jan Zwart gespeeld. Van harte welkom op dit prachtige concert.

De toegang is gratis, wel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de muziekcommissie via . Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u facebook-updates.