Zaterdagmiddagconcerten

Regelmatig organiseert de Marekerk concerten op  zaterdagmiddag. De Marekerk is vanaf 13.30 uur open voor bezichtiging geopend. De concerten beginnen om 16.00 uur. De concerten duren ongeveer drie kwartier en zijn toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. De toegang is gratis. Aan de uitgang wordt gecollecteerd.

Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u via facebook op de facebook-updates.

De Marekerk wordt regelmatig verhuurd voor concerten. Voor meer informatie over deze concerten klik hier.

Zaterdag 28 januari 2017: Orgelconcert Harmen Trimp in de Marekerk te Leiden

foto-harmen-trimp
notenbalk
Op zaterdagmiddag 28 januari geeft Harmen Trimp een orgelconcert op het bijzondere Garrels-orgel in de Marekerk te Leiden, Lange Mare 48. Het concert begint om 16.00 uur.

Harmen studeerde orgel en kerkmuziek bij Jos van der Kooy aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Aan dit Conservatorium behaalde hij in 2013 zijn Master of Music. Als improvisator won hij diverse prijzen en deed in 2014 mee aan het Improvisatieconcours van het Internationaal Orgelfestival te Haarlem. Hij geeft regelmatig concerten in binnen- en buitenland.

De toegang is gratis, wel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. U bent van harte uitgenodigd, ook vrienden en familie zijn uiteraard welkom!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de muziekcommissie via . Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u facebook-updates.