Zaterdagmiddagconcerten

Regelmatig organiseert de Marekerk concerten op  zaterdagmiddag. De Marekerk is vanaf 13.30 uur open voor bezichtiging geopend. De concerten beginnen om 16.00 uur. De concerten duren ongeveer drie kwartier en zijn toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. De toegang is gratis. Aan de uitgang wordt gecollecteerd.

Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u via facebook op de facebook-updates.

De Marekerk wordt regelmatig verhuurd voor concerten. Voor meer informatie over deze concerten klik hier.

Zaterdag 27 januari: Muziek in de Marekerk

antondoornheinOp zaterdagmiddag 27 januari geeft Anton Doornhein een orgelconcert in de Marekerk.

Het concert begint om 16.00 uur.

De toegang is gratis, wel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Het volledige programma:

1. Praeludium und Fuge G Dur – Nicolaus Bruhns

2. Wie schön leuchtet der Morgenstern BWV 739 – Johann Sebastian Bach

3. Canzona BWV 588 – Johann Sebastian Bach

4. Concerto del Signr. Vivaldi Lv 133 – Johann Gottfried Walther
– Allegro
– Adagio
– Allegro

5. Fantaisie (1994) – Denis Bédar
Andantino (1993)
Final (2011)

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de muziekcommissie via . Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u facebook-updates.