Zaterdagmiddagconcerten

Regelmatig organiseert de Marekerk concerten op  zaterdagmiddag. De Marekerk is vanaf 13.30 uur open voor bezichtiging geopend. De concerten beginnen om 16.00 uur. De concerten duren ongeveer drie kwartier en zijn toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. De toegang is gratis. Aan de uitgang wordt gecollecteerd.

Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u via facebook op de facebook-updates.

De Marekerk wordt regelmatig verhuurd voor concerten. Voor meer informatie over deze concerten klik hier.

Zaterdag 25 november: Muziek van Buxtehude en Mozart in de Hooglandse kerk

notenbalk

Op zaterdagmiddag 25 november wijkt Muziek in de Marekerk eenmalig uit naar de Hooglandse kerk. Marjon Strijk (sopraan), Emma Brown (mezzo/alt) en Hans Brons (bariton) geven dan een concert in de Hooglandse kerk te Leiden.

Het concert begint om 16.00 uur. Zij worden begeleid door een speciaal samengesteld ensemble met Henk Gijzen op het orgel. Op het programma staan werken van Buxtehude en Mozart.

De toegang is gratis, wel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de muziekcommissie via . Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u facebook-updates.