Zaterdagmiddagconcerten

Regelmatig organiseert de Marekerk concerten op  zaterdagmiddag. De Marekerk is vanaf 13.30 uur open voor bezichtiging geopend. De concerten beginnen om 16.00 uur. De concerten duren ongeveer drie kwartier en zijn toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. De toegang is gratis. Aan de uitgang wordt gecollecteerd.

Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u via facebook op de facebook-updates.

De Marekerk wordt regelmatig verhuurd voor concerten. Voor meer informatie over deze concerten klik hier.

Zaterdag 27 mei: concert trombone en orgel in de Marekerk te Leiden

foto dickb-met-trombone-5d_101_mgl9334 henkgijzen
notenbalk

Op zaterdagmiddag 27 mei geven Dick Bolt (trombone) en Henk Gijzen (orgel) een concert in de Marekerk te Leiden, Lange Mare 48. Het concert begint om 16.00 uur.

Deze unieke combinatie van instrumenten komt uitstekend tot zijn recht in de Marekerk en zijn fantastische akoestiek.

De toegang is gratis, wel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de muziekcommissie via . Wilt u op de hoogte blijven van concerten in de Marekerk? Stuur dan een e-mail naar en vermeld in de onderwerpregel ‘opgave concertberichten Marekerk’ of abonneer u facebook-updates.