Op verschillende manieren willen wij vertellen wie Jezus Christus is.

Alphacursus

IS ER MEER?

Meer weten over het christelijk geloof? In september 2017 start er weer een alphacursus. De eerste avond is een introductieborrel die begint rond 20.30 uur en daarna is het iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur in het Marehuis, Oude Vest 61. Voor meer informatie en om je op te geven kun je mailen naar:.

Alphadiensten

Naast onze gewone diensten is er eens in de zes weken een Alphadienst. Daar is de uitleg over de Bijbel gericht op mensen die daar nog onbekend mee zijn, en is de muziek minder traditioneel dan in onze gewone diensten. Ook op kerstavond organiseren wij een bijzondere, extra feestelijke dienst. Meer informatie: Jantine Donk,of de website alphadiensten.

Voor kinderen

Twee keer per maand op woensdagmiddag zijn kinderen uit Leiden-Noord van harte welkom in het gebouw van speeltuinvereniging Noorderkwartier aan de Anna van Saksenstraat. De club start om 14.00 uur en eindigt om 15.30 uur. Hier beginnen we met spelletjes, en daarna horen we een Bijbelverhaal, gaan we zingen en knutselen. Meer informatie: Huibke ten Hove, 071-8876954.

Meer over geloof

Wil je meer lezen over het christelijk geloof? Kijk eens op:
waaromjezus.nl
waaromgeloven.nl
gelovenindekerk.nl