Wilt u de Marekerk bekijken, zonder dat er een dienst wordt gehouden? Vrijwel elke zaterdag is de Marekerk geopend voor publiek. Van 13.30 uur tot 16.30 uur kunt u de kerk van binnen bewonderen. Bovendien kunt u elke laatste zaterdag van de maand genieten van een (orgel)concert dat om 16.00 uur begint. De toegang is gratis.

Belangrijk

Op sommige zaterdagmiddagen is de kerk niet voor algemeen publiek toegankelijjk, bijvoorbeeld in verband met (commerciële) verhuur e.d.
Het is daarom verstandig, wanneer u een datum op het oog hebt om de kerk van binnen te bezichtigen, vooraf contact op te nemen met Ardie denBoer (telefoon: 071-5143786), of Gerrit Sirag (telefoon: 071-5892028). Zij kennen de data waarop bezichtiging geen probleem vormt.