Bijbelkringen

De Bijbelkringen in de Marekerk zijn gesprekskringen van mensen binnen en buiten de gemeente met als doel inzicht te krijgen in God, jezelf en de weg, die je met God mag lopen, door samen de Bijbel te bestuderen. Doordeweeks (meestal tweewekelijks) komen we samen in kleine groepen van zo’n 8 personen in alle leeftijden. Op deze Bijbelkringen lezen we uit de Bijbel en praten over het geloof, vaak aan de hand van een boekje met gespreksvragen. Sommige groepen eten samen, en meestal wordt er ook gezongen en gebeden. Meer informatie over de Bijbelkringen in de Marekerk is op de kringpagina te vinden.

MareVocale

MareVocale is het koor dat gevormd wordt uit zo’n 25 gemeenteleden. Het verzorgt regelmatig bijdragen aan de diensten, onder andere met Kerst, Pasen en Pinksteren. De dirigent is de cantor-organist van de Marekerk, Henk Gijzen. Het repertoire omvat onder andere J.S. Bach en Mendelssohn, maar ook hedendaagse componisten. De repetities vinden plaats op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Marekerk. Meer informatie: Jacqueline Moolenaar, 071-3015056.

marevocale_2012

Concerten

Regelmatig zijn er (orgel)concerten in de Marekerk. Meer informatie op de muziekpagina.