Lees hier het verslag van de Werkgroep Jeugd.

Catechese

Voor alle jongeren vanaf 12 jaar is er catechese, waarbij we ons verdiepen in de Bijbel en de kerk:

• Voor tieners tot en met 16 jaar is er Follow Me, eens per twee weken op vrijdagavond in het Marehuis van 19.00-20.30 uur.
  • Voor jongeren vanaf 17 jaar is de catechisatie op maandagavond in het Marehuis van 19.30-20.15 uur
  • De belijdeniscatechese van de Marekerkgemeente start op maandag 25 sept.
    Tijdens het winterseizoen komt deze groep iedere maandagavond bijeen van 20.30 – 22.00 uur in het Marehuis (Oude Vest 61). De groep wordt geleid door de predikant van de Marekerk, ds. T. Jacobs. Je kunt je bij hem opgeven: .

Klik op de link voor het jaaroverzicht van de catechese.

TOV

TOV! is voor tieners van 12 t/m 16 jaar. Eens in de twee weken is er club op vrijdagavond in het Marehuis, van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Op deze club gaan gezelligheid en een serieus gesprek over het geloof samen en er zijn ook ontspannende activiteiten. Er is tijd voor chips en fris. Het kamp in april is één van de hoogtepunten van het jaar. Vrienden zijn altijd welkom!

Jeugddiensten

Speciaal voor jongeren is er 4 keer per jaar een jeugddienst. De dominee bereidt de dienst voor aan de hand van een aansprekend thema. Jongeren spelen een grote rol in de dienst, onder meer in de (minder traditionele) muziek en de schriftlezing.